• Een groep bestaat steeds uit minimaal 5 personen. Valt er één iemand af waardoor jullie slechts met 4 zijn, dan kan de groep niet mee! Je kan wel probleemloos een nieuwe deelnemer inschrijven, dus één persoon door een andere vervangen. Breng ons hiervan wel even op de hoogte aub.

 

  • Annuleren jullie voor 1 maart, dan zijn hieraan geen consequenties verbonden en jullie krijgen het inschrijvingsgeld integraal teruggestort. Jullie t-shirts annuleren we ook. Willen jullie de t-shirts toch behouden, storten we het inschrijvingsgeld min de prijs van de t-shirts terug. Jullie t-shirts kunnen jullie na afloop van Chirolink afhalen op het secretariaat van het verbond in Hasselt of in Leuven.

 

  • Aangezien we de bussen bestellen op 1 maart, maken we op dat moment zelf kosten. Het busvervoer kost minstens 20 euro per persoon. Jullie krijgen het inschrijvingsgeld -20 euro per persoon teruggestort. De t-shirts kunnen jullie na afloop van Chirolink afhalen op het secretariaat van het verbond in Hasselt of in Leuven.

 

  • Voor annulaties die we ontvangen na 1 april, kunnen er helaas geen terugbetalingen meer plaatsvinden. De bestelde t-shirts kunnen jullie na afloop van Chirolink afhalen op het secretariaat van het verbond in Hasselt of in Leuven
Deze regels zijn van toepassing op de real-life versie van Chirolink. Voor Chirolink in de cloud of Chirolink 2021 zijn ze bijgevolg niet van toepassing.

© Chirolink 2020

FAQ