Zin om mee te doen?

 

Ben jij op zoek naar een leuke hobby? Tof! Wij zijn een heel open groep van divers pluimage. Neem even contact op, dan spreken we eens af.

De organisatie van Chirolink is eerst en vooral een hobby. Professioneel hebben we allemaal andere bezigheden.

 

De organisatie bestaat uit een kerngroep van een 12-tal personen. Dit is onze "agenda". De agenda komt 1 x per maand een weekend samen van juli tot april. Naarmate Chirolink nadert, kan het zijn dat we eens een keertje meer samenkomen.

Naast de agenda, kunnen we ook rekenen op een stevige groep "freelancers". Dit zijn -meestal- ex agenda's die op een losse basis meehelpen in de organisatie. Freelancers doen mee aan onze vergaderingen, brainstromen mee over tochttechnieken, thema en opdrachten.

 

Een voorbereidingsweekend start op vrijdagavond met onze vergadering. Hierin overlopen we kort de huidige stand van zaken en werken dan de rest van de avond aan de tochten, tochttechnieken, het thema, etc.

Zaterdag ochtend vertrekken we dan naar het gebied om daar de tochten te verkennen, contacten te leggen -en onderhouden- met eigenaars en autoriteiten. 's Avonds kamperen we op een van de slaapweides nadat we eerst ons maagje gevuld hebben met een lekkere en stevige maaltijd. Op zondag werken we verder aan wat zaterdag niet af geraakt is en in de namiddag keren we terug naar huis.

 

Een 2-tal weken voor Chirolink organiseren we onze try-out. Hierop nodigen we alle medewerkers uit die op Chirolink komen helpen (opdrachten bemannen, busje rijden, koken, ...)  Alle tochten, tochttechnieken, opdrachten, enz worden dan een laatste keer getoetst en indien nodig nog aangepast. 1 week voor Chirolink maken we tenslotte de codeboeken.

 

Op het weekend van Chirolink zelf, zijn we al enkele dagen op voorhand druk in de weer. Alles opbouwen, materiaal verzamelen, een laatste keer alle lokale eigenaars bezoeken en uiteraard lekker eten! 's Maandags is dan tenslotte onze opruimdag. Dinsdag slapen we uit :-)

Wie zijn wij, en hoe werken we?

© Chirolink 2020